вторник, 14 октября 2008 г.

best cover letter resume



De Kinderboekenweek is afgelopen, maar onze leeslighoek blijft nog wel deze week. Ons groepsgedicht wordt mooi versierd door de Vissen. De rijmschatkist, die zo goed geholpen heeft bij het tot stand komen van dit groepsgedicht, wordt nu weer te voorschijn gehaald bij het tekenen.



We werken de komende dagen� over tijd. In de kring werden activiteiten gedaan zoals planten water geven, handen wassen, naar de wc gaan een tekening maken. Met de zandloper werd bij gehouden hoe lang zo'n activiteit duurde. De kinderen konden er ook naar raden. De uitkomsten werden in een mooi overzicht gezet. Zo kon je in 1 oog opslag zien dat een mooie tekening maken toch wel de meeste tijd kostte.



De zandloper speelt ook een rol bij het Schatkistspelletje dat we deze week in de weektaak hebben staan. Een kind mag zolang er zand naar beneden stroomt met de kleuren dobbelsteen rollen. Als je op een kleurtje met een bal erop komt mag je een balkaartje pakken en op je blad leggen. Wie als eerste 9 ballen heeft verzameld heeft gewonnen.




behavior in inappropriate school, best cover letter resume, best cover letter job, best cover letter examples, best cover letter example, best cover letter ever.



Комментариев нет: